Skal jeg vælge en kontinentalseng eller elevationsseng?

Der findes rigtig mange forskellige typer af senge på det danske marked, så derfor er der også rigtig mange muligheder, når man skal ud og investere i en ny seng. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste danskere ender med at investere i enten en kontinentalseng eller en elevationsseng, da det er de klart mest populære senge blandt danskerne. Hvis du selv skal have ny seng, så har du med garanti også én af disse to seng i tankerne – og i den her artikel kan du finde ud af, hvad du skal vælge.

Hvorfor skal jeg vælge en elevationsseng?

En elevationsseng er én særdeles komfortabel seng, der giver dig mulighed for at indstille din seng til at have lige netop dén soveposition, du mener er den bedste for dit vedkommende. Derfor skal du selvfølgelig også vælge en elevationsseng, hvis du er typen, der godt kan lide at sove i en position, der enten er hævet i enten toppen eller i bunden af din seng. Du skal dog være opmærksom på, at det kommer til at koste dig en anelse mere end andre type af senge, hvis du gerne vil have en elevationsseng.

Hvorfor skal jeg vælge en kontinentalseng?

Hvis du gerne vil have en seng, der er rigtig komfortabel, men ikke rigtigt har noget behov for at hæve din seng enten i toppen eller bunden, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er en oplagt idé at se lidt nærmere på en kontinentalseng. Den er bestående af intet mindre end tre lag, hvilket også betyder, at den er bestående af tre madrasser; en boxmadras, der danner grundlaget for hele sengen, en springmadras, der både giver dig komfort og støtte, mens der øverst er en topmadras, der giver dig den sidste mængde komfort.

Finde gode tilbud på begge typer senge lige her.