A-Kasse

Er du endnu ikke medlem af en a-kasse? I så fald vil det være et godt tidspunkt at begynde og overveje om det mon ikke vil være en fornuftig investering i din egen fremtid. For mange danskere vælger ikke at investerer i at være medlem af en a-kasse, da de er af den klare overbevisning at de ikke står for skud og kan ende med at blive arbejdsløse. Det er dog en fejl i og med at vi er i en økonomisk situation hvor usikkerheden er stor.

Hvis du er i tvivl om du bør melde dig ind i en a-kasse, så kan det være en god ide at overveje følgende: Hvor meget vil de under 500 kroner du skal betale for at være medlem af en a-kasse betyde for dig lige nu og idag? Sammenholdt med hvad det vil betyde for dig hvis du bliver arbejdsløs at have været medlem af en a-kasse og derfor få en langt højere ydelse samt den helt rigtige støtte i forhold til at finde en plads på arbejdsmarkedet igen. Faktisk så er det for mange her det går op for dem, præcist hvad det vil betyde at melde sig ind i en a-kasse – det kan nemlig godt betale sig, også for dig.

Udover den økonomiske hjælp der er at hente som medlem af a-kassen, så er det også værd at have med i sine overvejelser at man får hjælp til en lang række af de ting som gør det lettere og hurtigt at komme ud af arbejdsløsheden igen. Ved at få den fornødne støtte, så kan du risikere at ende på arbejdsmarkedet igen inden for betragteligt kortere tid, end hvis du var på egen hånd og kun fik råd og støtte fra din kommune. Hvis du overvejer hvor og hvilken a-kasse du skal melde dig ind i, så har vi lavet en oversigt tilgængelig som kan afhjælpe dette problem og helt sikkert give dig en fordel i jagten på lige nøjagtigt den a-kasse du har brug for og lyst til at være medlem af.